Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer speelt Aladdin in De Meerse

24 juni 2019, 13:47 - Redactie
Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer speelt Aladdin in De Meerse

Na het succes van Beauty and the Beast komt de musicalproductiegroep 9 t/m 21 jaar van Dé JeugdTheaterSchool van Pier K opnieuw met een bekende familiemusical: Aladdin. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli is de Disneymusical te zien in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Het charmante straatkind Aladdin wordt verliefd op de mooie Princes Jasmine. Princes Jasmine is ongelukkig vanwege haar vaders wens om een koninklijke echtgenoot voor haar te vinden. Ondertussen probeert de rechterhand van de Sultan, Jafar, de troon over te nemen. Wanneer Jasmine het paleis uit sluipt, ontmoet ze Aladdin. Wanneer Aladdin en Jasmin samen ontdekt worden buiten de muren van het paleis, wordt Aladdin opgepakt en ter dood veroordeeld. Jafar weet hem te redden, door hem de opdracht te geven de magische Lamp uit de Grot der Wonderen te halen. Als Aladdin onopzettelijk de geest laat ontsnappen uit de lamp, begint een geheel nieuw avontuur! Slechts met een wrijf over de magische lamp neemt Aladdin je mee naar een exotische wereld vol met uitdagende avonturen en romantiek.

De voorstelling staat onder leiding van Liselotte Hesp (regie), Neil Dolan (Choreografie) en Barbara van Houten (zangcoach). De musicalproductiegroep bestaat uit 35 talentvolle kinderen en jongeren van 9 t/m 21 jaar, die middels audities zijn geselecteerd. Zij hebben het hele jaar hard gewerkt aan de voorstelling.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda