Gouden Award Ticket voor Van Hoorne Entertainment

23 juni 2019, 22:02 - Redactie
Gouden Award Ticket voor Van Hoorne Entertainment

Vandaag, zondag 23 juni, werd de cast en crew van De Kleine Zeemeermin verrast door AT Next Theater Agency met de Gouden Award Ticket. De Award werd uitgereikt aan Van Hoorne Entertainment voor de verkoop van meer dan 425.000 kaarten voor alle familievoorstellingen 2018-2019.

Op het toneel van het Luxor Theater in Rotterdam kreeg directeur (en acteur) Michael van Hoorne de Gouden Award Ticket uit handen van Mark Wilmer en Geert Hoes van AT Next. Van Hoorne Entertainment kreeg deze Award ter ere van de verkoop van meer dan 425.000 kaarten voor alle familievoorstellingen in theaterseizoen 2018-2019: De Kleine Zeemeermin, Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest, Woezel & Pip en de Tijdmachine, Masha en de Beer Live!, Pipo en de Piratenprinses en De Verjaardag voor Sinterklaas.

“Het is gaaf om prijzen en awards te winnen, maar eentje omdat we meer dan 425.000 tickets hebben verkocht met alleen maar kindervoorstellingen… dat is toch te gek! We zijn al jaren partner van AT Next. Zij zorgen dat we op zoveel plekken mogen staan, maar het is dan aan onze marketingafdeling en die van de lokale theaters om ervoor te zorgen dat we zoveel bezoekers naar binnenhalen. En dat is hen meer dan gelukt! Wat dat betreft is deze award vooral voor de mensen van die afdelingen!”, aldus Michael van Hoorne.

Komend theaterseizoen brengt Van Hoorne Entertainment wederom een aantal nieuwe titels naar het theater: Doornroosje De Musical, Brandweerman Sam Live! en Sesamstraat Live!. Daarnaast gaan de shows van Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest en Woezel & Pip en de Tijdmachine in reprise.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda