De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21

6 juli 2022, 14:24 - Redactie
De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21
Foto: Wentink Forno & Partners

Na diverse shows door het hele land in de afgelopen jaren, is de enige echte dinnershow weer tijdelijk terug in Studio 21 in Hilversum, de plek waar het 30 jaar geleden in 1992 voor Frank Wentink, oprichter van Studio 21, allemaal begon. Als grondlegger van het dinnershow-concept in Nederland heeft Wentink, die dit jaar 40 jaar in het vak zit, een dubbel jubileum. Dinnershow Grandeur speelde in 2021 een succesvolle, maar door COVID gelimiteerde run, in het Kurhaus in Scheveningen. Het vervolg van Grandeur in Studio 21 biedt talloze aanvullende technische mogelijkheden om een spectaculaire show te presenteren met een uitgebreide cast. Maaike Heida-Oudshoorn (General Manager Studio 21), is verheugd over de hernieuwde samenwerking. “We zijn er trots op om de grootste dinnershow van Nederland, die geschikt is voor jong en oud, naar onze eventlocatie te halen.”

De huidige studio met rondom 370 m2 led-schermen, biedt plaats aan 750 dinergasten. Tijdens het 4-gangen diner met bijpassend drankenarrangement verzorgd door Maison van den Boer, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest. In het brede repertoire is er plaats ingeruimd voor nostalgie met de legendarische Édith Piaf, Charles Aznavour, Marlene Dietrich en Ramses Shaffy, maar ook voor hits van de Rolling Stones, Prince, Amy Winehouse en Avicii. Deze glamoureuze all-inclusive entertainment ervaring wordt aangevuld door 20 dansers in choreografie van Marc Forno die met zijn team tevens in totaal 400 kostuums heeft ontworpen.

Grandeur bevat optredens van o.a. de Soul Sisters, Bryan B., Tessa Sunniva en Patricia van Haastrecht. Daarnaast geven Roy van den Akker en Richy Brown, Janneke Elisabeth en Ger Savelkoul na Grandeur in het Kurhaus opnieuw acte de présence in Studio 21. De exclusieve Dinnershow Grandeur staat slechts tien keer geprogrammeerd tot en met 21 januari 2023 met zaterdag 17 september als ‘opening-night’.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda