Darren van der Lek voorlopig niet te zien als Iago in Aladdin

27 september 2021, 20:06 - Redactie
Darren van der Lek voorlopig niet te zien als Iago in Aladdin
Foto: Musicalweb.nl

Vandaag helaas slecht nieuws voor Darren van der Lek. De acteur laat weten op Instagram dat hij voorlopig de rol van Iago in Aladdin niet zal kunnen vertolken vanwege een gebroken middenvoetsbeentje. Darren geeft in het bericht aan twee dagen geleden door zijn enkel te zijn gegaan en dat hij vanmiddag te horen kreeg dat het 5e middenvoetsbeentje is gebroken. Zodoende mag de acteur nu niets doen zodat de breuk kan herstellen.

Aladdin ging gisteren feestelijk in première in een vol Circustheater in Scheveningen. De hoofdcast bestaat naast Darren verder uit Jonathan Vroege, Keoma Aidhen, Stanley Burleson, Michel Sorbach, Roberto de Groot, Jermaine Faber, Dave Rijnders en Florian Avoux.

Aladdin is gebaseerd op de succesvolle animatiefilm van Disney uit 1992. In een duizelingwekkend tempo wordt het publiek meegenomen in het overweldigende verhaal vol romantiek, vriendschap en verraad. De Amerikaanse toneelschrijver Chad Beguelin schreef het script, Componist Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits als A Whole New World, Friend Like Me en Arabian Nights’. Erik van Muiswinkel vertaalde het script en de liedjes.

Première
26 september 2021
Dernière
26 februari 2023
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aladdin (2021)Ander nieuws over Aladdin (2021)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda