Darren van der Lek voorlopig niet te zien als Iago in Aladdin

27 september 2021, 20:06 - Redactie
Darren van der Lek voorlopig niet te zien als Iago in Aladdin
Foto: Musicalweb.nl

Vandaag helaas slecht nieuws voor Darren van der Lek. De acteur laat weten op Instagram dat hij voorlopig de rol van Iago in Aladdin niet zal kunnen vertolken vanwege een gebroken middenvoetsbeentje. Darren geeft in het bericht aan twee dagen geleden door zijn enkel te zijn gegaan en dat hij vanmiddag te horen kreeg dat het 5e middenvoetsbeentje is gebroken. Zodoende mag de acteur nu niets doen zodat de breuk kan herstellen.

Aladdin ging gisteren feestelijk in première in een vol Circustheater in Scheveningen. De hoofdcast bestaat naast Darren verder uit Jonathan Vroege, Keoma Aidhen, Stanley Burleson, Michel Sorbach, Roberto de Groot, Jermaine Faber, Dave Rijnders en Florian Avoux.

Aladdin is gebaseerd op de succesvolle animatiefilm van Disney uit 1992. In een duizelingwekkend tempo wordt het publiek meegenomen in het overweldigende verhaal vol romantiek, vriendschap en verraad. De Amerikaanse toneelschrijver Chad Beguelin schreef het script, Componist Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits als A Whole New World, Friend Like Me en Arabian Nights’. Erik van Muiswinkel vertaalde het script en de liedjes.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Willem Junior
Locatie: De Speeldoos
Datum: 07-11-2021
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda