Club Satelliet kondigt TRADWIVES de musical aan

5 juli 2024, 08:47 - Redactie
Club Satelliet kondigt TRADWIVES de musical aan
Foto: Liza Kollau

Het net geboren collectief Club Satelliet kondigt hun eerste voorstelling TRADWIVES de musical aan. Een niet-zo-traditionele musical comedy over traditionele vrouwen. In de tragikomische TRADWIVES de musical zijn drie vrouwen hun grip op de wereld volledig kwijt. Ze besluiten om hun feminisme over een nieuwe, onbekende boeg te gooien: de vrouwen worden tradwives (traditional wives). In een oprechte poging om hetgeen te worden wat zo ver van ze af staat, bespelen en bezingen ze de meest absurde en schrijnende situaties.

Een voorstelling over onbegrip, maar vooral over het altijd blijven zoeken en luisteren naar elkaar. Maak je klaar voor een niet-zo-traditionele musical waarin de scherpe grappen en pompende muziek je vanzelf uit je bubbel sleuren.

De eerste voorstellingen van TRADWIVES de musical vinden plaats op 9 en 10 september in De Kleine Komedie. Op 11 september is de musical te zien in Theater Bellevue.

Club Satelliet

Club Satelliet, bestaande uit Judith Boesen, Sterre Verschoor en Elaine Hakkaart, is een net geboren muziektheatercollectief dat verlangt naar frisse, brutale en vernieuwende musicals. Zonder de oude musicalconventies uit het oog te verliezen, willen ze experimenteren met wat musical allemaal nog méér kan zijn.

In deze tijden van sterke polarisatie is een gevoelige snaar snel geraakt. Ze doen een krachtige poging om uit de eigen linkse bubbel te stappen en gaan op zoek naar verhalen die ook hen nog niet bekend zijn en vormen die tot een ‘in your face’ musical. Ze zoeken naar theater dat zowel toegankelijk als betekenisvol is, vanuit nieuwsgierigheid en interesse in de ander.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda