Christof Chapsis als koning Arthur in Vlaamse Arthur en de strijd om Camelot

18 november 2019, 13:57 - Redactie
Christof Chapsis als koning Arthur in Vlaamse Arthur en de strijd om Camelot

Acteur en zanger Christof Chapsis wordt in 2020 tot koning gekroond. Hij zal de rol van koning Arthur gan vertolken in de avontuurlijke familiemusical Arthur en de strijd om Camelot. Deze voorstelling van productiehuis Event-Team i.s.m. I&L Entertainment zal in april en mei toeren langs 10 Vlaamse theaters.

In zijn zoektocht naar het zwaard in de steen zal Christof worden bijgestaan door een jeugdige musicalcast: onder andere Charlotte Suijs (als jonkvrouw Guinevere), Jeroen Logghe (als ridder Lancelot), Dorothy Wuyts (als Morgana), Tim Asselman (als Mordred) en Pieter Jan De Paepe (als Merlijn). Deze cast wordt versterkt door een ensemble met onder andere Milou Van Mieghem, Samantha Lernhout, Hélène Kamers, Elias Bosmans, Seie Goris, Obe Lambert, Branko De Waele, Lisa De Poorter, Flavio Rizzuto en enkele anderen.

Christof studeerde Muziektheater (Fontys Conservatorium - Tilburg). Hij was reeds te zien in 14-18 en Marie-Antoinette. Hij vertolkte gastrollen in Familie, Roller Disco met K3, Campus 12 en diverse reclamespots. Tevens vertolkt hij in het nieuwe seizoen van D5R de rol van Milan. Momenteel toert hij met de educatieve kindervoorstelling De Spiekpietjes langs diverse scholen en culturele centra in Vlaanderen. Hij is ook presentator en actief als solozanger in de commerciële muziek onder zijn eigen naam.

Christof treedt in de voetsporen van West-End acteur Ruben Van Keer die enkele jaren geleden deze rol vertolkte in Nederland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda