Kick Spijkerman als Beest in Belle en Beest De Musical

19 november 2019, 13:31 - Redactie
Kick Spijkerman als Beest in Belle en Beest De Musical
Foto: Mitch Blaauw

Kick Spijkerman kruipt in de huid van het Beest voor de allernieuwste sprookjesproductie van Van Hoorne Entertainment: Belle en Beest De Musical. Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf in theaterseizoen 2020-2021 alweer haar 13e betoverende sprookje naar de Nederlandse theaters. Sita Vermeulen zal de rol van Belle gaan vertolken.

Kick is een echte performer; het theater voelt inmiddels als zijn thuis. In 2013 is hij afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Musicaltheater, en sindsdien heeft hij ieder seizoen op de planken gestaan. Hij was onder meer te zien in De Jantjes, Cirque Stiletto 2, War Horse, Suske en Wiske De Musical, A Chorus Line, speelde Martin in The Full Monty en is momenteel nog te bewonderen als Eddie in de feel-good musical Mamma Mia! In 2013 werd Kick bovendien genomineerd voor de Jacques de Leeuw Toptalent prijs, richting Muziek- en Musicaltheater.

"Er zitten zoveel mooie aspecten aan dit verhaal en deze rol. Misschien cliché, maar zo waar; de liefde wint! Ik zie er enorm naar uit een eigen versie te creëren met deze fijne groep mensen." aldus Kick.

Belle en het Beest De Musical zal te zien zijn vanaf september 2020.

Première
30 oktober 2021
Dernière
18 juli 2022
Producent
Van Hoorne Entertainment
Meer over Belle en het Beest (2021)Ander nieuws over Belle en het Beest (2021)
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda