Castalbum van Toms Magische Speelgoedwinkel uitgebracht

schedule22 november 2017, 15:48 - Redactie
Castalbum van Toms Magische Speelgoedwinkel uitgebracht

Vanaf 8 december is de nieuwe Nederlandse familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel te zien met Bartho Braat, Jeroen Phaff en Marleen van der Loo in de hoofdrollen.

Deze feel-good musical vol winterse magie gaat over Tom, die door omstandigheden in een speelgoedwinkel woont. ’s avonds, als de lichten doven, komt het speelgoed tot leven en dus ook zijn beste vriend: Superheld Hercules. Samen beleven ze grandioze avonturen totdat Hades van de Onderwereld ontwaakt. Hij wil de wereld in een duistere gloed hullen. Tom zal al zijn moed nodig hebben om de wereld te redden en om iedereen te laten zien dat ook hij een superheld is.

Het castalbum met nummers als Cool om een superheld te zijn en Mijn bestemming is nu online te koop en te beluisteren via de I&L Theatershop, iTunes, Amazon en natuurlijk Spotify. Toms Magische Speelgoedwinkel is te zien tot en met eind februari volgend jaar door heel Nederland.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda