Nederlands castalbum uitgebracht van TINA – De Tina Turner Musical

11 juli 2021, 20:19 - Redactie
Nederlands castalbum uitgebracht van TINA – De Tina Turner Musical

Het Nederlandse castalbum van TINA - De Tina Turner Musical is officieel uitgebracht. Vandaag werd in het Beatrix Theater in Utrecht het eerste exemplaar (waarvan hieronder een foto) uitgereikt aan de cast van de musical door zangeres Samantha Steenwijk. Het castalbum kan fysiek in het theater zelf gekocht worden en daarnaast is het castalbum beschikbaar op streamingdienst Spotify.

Op het castalbum staan alle nummers die in de musical worden gezongen. Waaronder natuurlijk de bekende hits, zoals Nutbush city limits, Private dancer, What’s love got to do with it en Simply The Best.

Hoofdrolspeelster Nyassa Alberta, die de rol van Tina Turner vertolkt, laat weten: "Het is heerlijk om na al die tijd weer op het toneel te staan. En dan is er ook nog deze verrassing. Het publiek kan nu na afloop extra nagenieten van alle nummers uit deze geweldige musical."

Na anderhalf jaar zal vanaf aanstaande woensdag TINA - De Tina Turner Musical weer te zien zijn in het Beatrix Theater. De musical over het leven van Tina Turner ging in februari 2020 in première, maar moest in maart helaas alweer de deuren sluiten in verband met de uitbraak van het coronavirus.

Een castalbum van The Tina Turner Musical van de Londense cast, met Adrienne Warren als Tina Turner bestond al, deze werd in het voorjaar van 2019 uitgebracht.

Foto: Nyassa Alberta

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda