Castalbum On Your Feet! vanaf vrijdag verkrijgbaar

17 december 2017, 17:58 - Redactie
Castalbum On Your Feet! vanaf vrijdag verkrijgbaar

Aanstaande vrijdag (22 december) zal het Nederlandse castalbum van On Your Feet! uit gaan komen. De cast van de musical ontving vanmiddag in het Beatrix Theater het allereerste exemplaar uit handen van Wendy van Dijk.

Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: "De heerlijke hits van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine blijven na afloop van een voorstelling van On Your Feet! gegarandeerd in je hoofd zitten. Daarom wilden we dolgraag een album maken met onze eigen Nederlandse topcast, met onder anderen Vajèn van den Bosch, Jim Bakkum, Tommie Christiaan en Nurlaila Karim. Alle iconische hits uit de musical zijn uiteraard terug te vinden op het album."

Het album, dat gemixed en geproduceerd is door Emilio Estefan zelf, is vanaf vrijdag 22 december verkrijgbaar in het Beatrix Theater en zal vanaf eind december ook beschikbaar zijn via digitale muziekdiensten als Spotify en iTunes.

Overigens komt aanstaande donderdag het castalbum van Was getekend, Annie M.G. Schmidt uit. Het album kan online aangeschaft worden of via streamingdiensten.

Foto's: Roy Beusker

Première
29 oktober 2017
Dernière
5 augustus 2018
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over On Your Feet!keyboard_arrow_rightAnder nieuws over On Your Feet!
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda