Cast verfilming van musicalcomedy Blind Date aangekondigd

6 maart 2024, 10:26 - Redactie
Cast verfilming van musicalcomedy Blind Date aangekondigd

Gisteren is de cast gepresenteerd van de 21e Johan Nijenhuis film; Rokjesnacht. De opnamen van de bioscoopfilm, gebaseerd op de populaire en prijswinnende musical Blind Date, zijn inmiddels van start gegaan met onder ander Leo Alkemade, Abbey Hoes en Brigitte Heitzer. Rokjesnacht is een herkenbare comedy over het daten in de hedendaagse wereld en de ongemakkelijke omstandigheden van blind dates.

De hoofdrollen in deze romantische comedy worden vertolkt door Leo Alkemade, Abbey Hoes, Brigitte Heitzer, Lykele Muus, Bertrie Wierenga en Kiefer Zwart. Overige rollen zijn weggelegd voor Sinan Eroglu, Peter Bolhuis, Tineke Schouten, Patrick Martens, Maaike Martens, Juultje Tielemans, Yip Andjar, Toto (Dokter Bruine Beer) en Kelly Mexy.

Verhaal

Daten in 2024, een onmogelijke opgave… De optimistische Roos heeft hét antwoord voor daten in deze tijd; nooit meer oneindig swipen op apps die uitlopen op teleurstellende dates, maar een date met je ideale wederhelft zorgvuldig gekoppeld door een menselijke matchmaker! Roos start vol goede moed haar bedrijf ‘Blind Date’ en koppelt 4 singles na een uitgebreide vragenlijst. Onhandige hondentrimster Jenny heeft de moed opgegeven na tal van dramatische dates.

Bob analyseert zijn dates net zoals de cijfers in zijn financiële baan. Aldo scoort maar geen punten met zijn foute openingszinnen en Eefje wordt over beschermd door haar bezorgde vader. Roos organiseert de perfecte date-avond voor deze 4 undatebles met hulp van haar sceptische kantoorgenoot Geurt. Garandeert de “perfecte date” een match made in heaven of zijn het toch tegenpolen die elkaar aantrekken?

Rokjesnacht wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis & Co en geregisseerd door Johan Nijenhuis. Het scenario is gebaseerd op de musical Blind Date van De Theater BV en is geschreven door Allard Blom. Splendid Film brengt de film 3 oktober uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda