Cast The Addams Family begonnen aan repetities

9 oktober 2018, 12:58 - Redactie
Cast The Addams Family begonnen aan repetities

De cast van de nieuwe Nederlandse versie van de The Addams Family is vandaag in Studio’s Aalsmeer begonnen met repetities.

Regisseur Paul Eenens heeft veel zin in om aan de repetities te beginnen. “Na al die maanden van voorbereidingen, samen met het team, duik ik nu vijf intensieve weken lang de kerkers en catacomben, oftewel de repetitiestudio, in met de acteurs. Toen ik onze prachtige cast zo voor het eerst bij elkaar zag kon ik, net als zij, niet wachten om te beginnen. Eindelijk mogen we The Addams Family, hun aanverwanten, overige wezens en objecten tot leven gaan brengen. Niet normaal zo leuk!”

Ook producent Marc Muller is enthousiast over de start van het repetitieproces. “We zijn al zo lang bezig met de voorbereidingen dat ik niet kan wachten om The Addams Family nu eindelijk in het echt te leren kennen. Het creatieve team is al maanden bezig met de voorbereidingen en Jon van Eerd heeft een fantastische bewerking van het script gemaakt en nu gaan onze prachtige acteurs dat komische verhaal onder leiding van regisseur Paul Eenens en choreograaf Stanley Burleson eigen maken. Ik verheug me op een geweldige en spannende repetitieperiode.”

De première van de grootste reizende musical van het theaterseizoen staat gepland op zondag 2 december in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De musical is tot en met 31 maart 2019 te zien in slechts negen theaters.

Première
2 december 2018
Dernière
16 maart 2019
Producent
TEC Entertainment
Meer over The Addams Family Ander nieuws over The Addams Family
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda