Cast Sweeney Todd kiest zomers huisbier

1 mei 2016, 10:21 - Redactie
Cast Sweeney Todd kiest zomers huisbier

De cast van Sweeney Todd heeft het bier De Zwoele Stad van Brouwerij De Vriendschap uit Amsterdam-Noord gekozen als zomers huisbier tijdens de speelperiode van hun musical in theater Het Zonnehuis.

Peter Harms van De Vriendschap presenteerde zijn speciaalbieren en is content met de keuze voor De Zwoele Stad. "Dit frisse tarwebiertje is het perfecte drankje voor in de pauze of na afloop van de musical die vanaf eind mei te zien is. Helemaal mooi als straks ook letterlijk de zon schijnt op het Zonneplein."

Maarten Voogel die Het Zonnehuis exploiteert, heeft bewust gekozen voor deze lokale leverancier. “Het Zonnehuis is hard op weg het stralende middelpunt te worden van de buurt. Tevens hebben we door de unieke programmering binnen korte tijd een bovenregionale uitstraling weten te creëren. Graag laten we bezoekers uit het hele land zien wat onze directe omgeving nog meer te bieden heeft. Naast het bier van De Vriendschap presenteren we tijdens Sweeney Todd ook theatermenu’s in samenwerking met Studio Spaanders op het Zonneplein.”

Sweeney Todd zal op maandag 23 mei in première gaan in het Zonnehuis. Hier zal de musical exclusief te zien zijn tot en met maandag 20 juni.

cast_bier_sweeney_todd

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda