Maas theater en dans geeft prentenboek over Rotterdam uit

30 april 2016, 16:01 - Redactie
Maas theater en dans geeft prentenboek over Rotterdam uit

Maas theater en dans geeft bij de voorstelling Een Kleine Brief Aan De Grote Stad een eigen prentenboek uit met dezelfde titel. Morgen, op zondag 1 mei, wordt het boek gelanceerd in Maaspodium Rotterdam, gevolgd door de voorstelling. De voorstelling wordt normaal alleen op scholen gespeeld.

Het prentenboek is voor kleuters en hun ouders en laat in vogelvlucht de stad Rotterdam zien aan de hand van een postduif. Deze postduif moet een brief bezorgen aan het hart van de stad, maar hij heeft geen idee waar dit is. Hij maakt een reis door de stad. Hij komt langs verschillende bekende Rotterdamse plekken: De Markthal, Blijdorp, de metro, de Maas, de Euromast en het park. Tijdens een filosofische tocht ontdekt de duif steeds meer over de stad en krijgt hij een antwoord op zijn vraag.

Giampaolo schreef de tekst van zowel de theatersolo als het boek. Anne Fé de Boer speelt niet alleen de solo maar maakte ook de illustraties voor het prentenboek.

Het boek wordt uitgereikt aan alle 2.200 kinderen die de voorstelling op school te zien krijgen, ook is het boek online verkrijgbaar. De voorstelling wordt in 2016 en 2017 negentig keer gespeeld in Rotterdamse kleuterklassen voor ruim 2.200 kleuters.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda