Cast Soldaat van Oranje begonnen met repetities

1 september 2021, 16:32 - Redactie
Cast Soldaat van Oranje begonnen met repetities

De cast van Soldaat van Oranje vandaag is begonnen aan hun eerste repetitiedag. In de TheaterHangaar in Katwijk werd de dag afgetrapt met taart en werden ze welkom geheten door producent Fred Boot. Soldaat van Oranje zal in oktober na een pauze van bijna achttien maanden, uitgezonderd de speelperiode van enkele weken in september en oktober, weer spelen voor publiek.

Afgelopen zondag won Soldaat van Oranje nog de publieksprijs favoriete origineel Nederlandse musical aller tijden. Demissionair minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven maakte de publieksfavoriet namens de Stichting Musical Awards en AVROTROS bekend.

Fred Boot nam samen met, vertolkers van de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema, Matteo van der Grijn, Alex van Bergen en Alexander Schuitema deze Musical Award in ontvangst. Matteo van der Grijn creëerde de hoofdrol in de voorstelling, in 2010. Alex van Bergen speelde de rol al in verschillende seizoenen en nu deelt hij deze met Alexander Schuitema die vanaf oktober voor het eerst te zien is.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda