Cast Les Misérables in Vlaanderen aangekondigd

15 november 2022, 12:47 - Redactie
Cast Les Misérables in Vlaanderen aangekondigd

Studio 100 heeft vanmorgen de cast voor Les Misérables in Vlaanderen aangekondigd. De cast bestaat voornamelijk uit Nederlandse acteurs die ook in de Nederlandse versie van de musical spelen aangevuld met een aantal Vlaamse acteurs. Nieuw toegevoegd zijn Ianthe Tavernier, Nordin De Moor én Jonas Van Geel. Ianthe zal de rol van Eponie gaan spelen, Nordin zal de rol van Javert gaan vertolken en Jonas zal te zien zijn als Mr. Thénardier.

Uit de Nederlandse cast spelen Milan van Waardenburg, Michael Muyderman, Channah Hewitt, Mark Roy Luykx, Sem Gerritsma, Sjoerd Oomen, Isaura Kuyt, Dirk van den Brand, Yoshua van den Broek, Rick Zwart, Yoran de Bont, Leon de Graaf, Pepijn van Bokhoven, Sem van der Hijden, Jary Sluiter, Brecht van Arnhem, Joost van der AA, Saskia Schäfer, Annefleur van den Berg, Donna-Jo Aarts, Janne Kolpa, Pamela Kroes, April van Amelsvoort, Kim Reizevoort, Sofie Heus, Niels Bouwmeester, Ronald Jorritsma en Daan van Dalen.

Gert Verhulst: "Ik ben bijzonder blij en trots dat we Les Misérables terug naar Vlaanderen kunnen halen. Het is één van mijn favoriete musicals en ik kijk er dan ook bijzonder hard naar uit. Met Jonas Van Geel, Ianthe Tavernier en Nordin De Moor zijn we er in ieder geval in geslaagd om een ijzersterkte Vlaamse cast samen te stellen die dit meesterwerk weer tot leven kan brengen."

De musical zal volgend najaar gaan spelen in Vlaanderen. In Nederland gaat Les Misérables op 5 maart volgend jaar in première in Koninklijk Theater Carré.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda