Musical Mrs. Doubtfire volgend jaar op West End

15 november 2022, 18:58 - Redactie
Musical Mrs. Doubtfire volgend jaar op West End

De musical Mrs. Doubtfire zal vanaf volgend jaar gaan spelen op West End. De productie is vanaf 12 mei te zien in het Shaftesbury Theatre, de première zal plaatsvinden op 22 juni. Eerder dit jaar was Mrs. Doubtfire kort te zien in het Manchester Opera House.

Gabriel Vick zal de hoofdrol van Daniel Hillard/Mrs. Doubtfire gaan spelen. Carla Dixon Hernandez is te zien als Lydia Hillard, Cameron Blakely speelt Frank Hillard, Marcus Collins vertolkt de rol van Andre en Ian Talbot is te zien als Mr. Joll.

Op Broadway was Mrs. Doubtfire te zien in het Stephen Sondheim Theatre tot 29 mei dit jaar. De try-outs van Mrs. Doubtfire vonden begin maart 2020 al plaats op Broadway maar al snel moest de voorstelling stoppen vanwege het coronavirus.

In de gelijknamige film uit 1993 speelde Robin Williams de hoofdrol, de film had een budget van 25 miljoen dollar en bracht uiteindelijk wereldwijd ruim 440 miljoen dollar op. De film won een Oscar voor beste make-up, een Golden Globe in de categorie Beste speelfilm - komedie en een People's Choice Award als Favoriete komische speelfilm.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda