Cast Lelies legt laatste hand aan voorstelling

10 december 2018, 19:38 - Redactie
Cast Lelies legt laatste hand aan voorstelling

Op 14, 15 en 16 december speelt de voorstelling Lelies in Theater aan de Slinger in Houten. Een meeslepende musical over allesomvattende liefde. Nadat deze musical eerder te zien was in 2011 en 2015 heeft Niels de Mossenau van Judas Theaterproducties de kans gekregen om Lelies opnieuw te brengen met een nieuwe cast

De negenkoppige cast is een verfrissende mix van jeugd en ervaring. Zo staan de talentvolle DAPA- studenten Niels de Mossenau, Tristan van der Lingen en Ismael Berens zij aan zij met ervaren professionals als Rutger Bulsing en Bart van der Meer. Stuk voor stuk waren de acteurs geraakt door het script, de muziek en de bijzondere boodschap van Lelies. Zij werken dan ook allen belangeloos mee aan de voorstelling.

De opvoering van Lelies krijgt de volle ondersteuning van Sam Verhoeven van Judas Producties. Zozeer zelfs dat de cast gebruik mag maken van de originele kostuums en het oorspronkelijke decor. Verhoeven vindt het van belang dat dit verhaal verteld blijft worden en raakte overtuigd door de bevlogenheid van De Mossenau, die naast zijn rol ook de regie op zich neemt. Voor Niels komt met het naar Nederland brengen van deze musical een droom in vervulling. Zijn medeacteurs noemen zijn enthousiasme, zijn passie voor de voorstelling en voor het vak aanstekelijk en motiverend.

De cast is druk bezig de puntjes op de i te zetten. Tijdens de repetities valt nu alles op zijn plek. Een mooie toevoeging aan het geheel is dat de acteurs begeleid worden door een zevenkoppig live-orkest onder leiding van Laure Campion.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda