Cast Aida ontvangt Gouden Ticket Award

27 september 2023, 19:08 - Redactie
Cast Aida ontvangt Gouden Ticket Award
Foto: Patrick Harderwijk

Vanmiddag heeft de cast en crew van Aida in het Circustheater in Scheveningen een Gouden Ticket Award uitgereikt gekregen voor de verkoop van meer dan 200.000 kaarten. Sinds de première afgelopen april zijn er meer dan 200.000 mensen geweest die de musical hebben bezocht. Henk Schuit, directeur van ticketingpartner Eventim, reikte deze bijzondere award uit.

Hoofdrolspelers Gaia Aikman, Naidjim Severina, April Darby, Joanne Telesford, Robin van den Akker, Qshans Tode en de cast en crew werden na de voorstelling verrast met de Eventim Gouden Ticket Award. "We spelen deze voorstelling pas een half jaar en nu al zijn er zoveel kaarten verkocht," laat een enthousiaste Gaia Aikman weten. "Iedere keer is het voor ons een feest om in deze musical te mogen spelen en worden we aan het eind van de voorstelling beloond met een staande ovatie door een enthousiast publiek. Dat er al ruim 200.000 kaarten zijn verkocht, is iets om heel dankbaar voor te zijn."

Henk Schuit, directeur van Eventim overhandigde de award: "Als trotse ticketingpartner feliciteer ik producent Stage Entertainment en de cast van Disney's AIDA voor hun buitengewone prestatie. Het is fantastisch dat een aanzienlijk aantal theaterliefhebbers al heeft mogen genieten van deze betoverende en ijzersterke voorstelling. Het is een ware musicalklassieker die simpelweg op je theaterverlanglijstje hoort. Het is dan ook met grote vreugde dat Eventim deze welverdiende award uitreikt aan de gepassioneerde en getalenteerde cast van AIDA. Deze award is meer dan verdiend."

Aida ging op 23 april dit jaar in première in het Circustheater.

Première
23 april 2023
Dernière
14 april 2024
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aida (2023)Ander nieuws over Aida (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda