Al 85.000 kaarten verkocht voor De Tocht

28 september 2023, 10:13 - Redactie
Al 85.000 kaarten verkocht voor De Tocht
Foto: Musicalweb

Vier dagen voor de première van musical De Tocht is vandaag bekend gemaakt dat er al vijfentachtigduizend kaarten voor deze bijzondere musical zijn verkocht. Het is slechts aan weinig musicals voorbehouden dat dit aantal kaarten nog voor de première zijn verkocht. Met de verkoop van 85.000 kaarten mag men spreken van een unieke prestatie.

"Vanaf het begin hebben wij alle vertrouwen in het onderwerp van deze voorstelling gehad," laat producent Hans Staal weten. "De Elfstedentocht en het schaatsen in het algemeen horen bij Nederland. Iedereen is daarmee groot geworden. En nu zien we dat Nederland inderdaad bereid is om in groten getale naar Leeuwarden te komen om samen de magie van de Elfstedentocht te beleven. Dat we nu al vijfentachtigduizend kaarten verkocht hebben, terwijl de première van deze onbekende splinternieuwe productie nog niet is geweest, geeft ons al het vertrouwen voor de toekomst."

De hoofdcast van De Tocht bestaat uit Wolter Weulink, Nandi van Beurden, Theo Martijn Wever, Boy Ooteman, Jolijn Henneman, Thijs Meester en Maike Boerdam.

Zondag 1 oktober is de première van musical De Tocht in het Friso Theater in Leeuwarden.

Première
1 oktober 2023
Dernière
30 juni 2024
Meer over De TochtAnder nieuws over De Tocht
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda