Burenperikelen in nieuwe voorstelling Oh buurman, wat doet u nu? Revue!

2 maart 2024, 11:36 - Redactie
Burenperikelen in nieuwe voorstelling Oh buurman, wat doet u nu? Revue!

Maak je klaar voor een avond theater vol humor, muziek en herkenbare situaties. Dit najaar betreden komiek Arijan ‘Adje’ van Bavel en TikTok-sensatie Esmee Joanna het toneel in een gloednieuwe revue: Oh buurman, wat doet u nu? Revue! Het duo brengt een voorstelling vol hilariteit, waar geen burenruzie te gek is en geen heg te hoog om overheen te gluren. Oh buurman, wat doet u nu? Revue! is vanaf eind september te zien in theaters door heel Nederland.

Arijan en Esmee zijn in het dagelijks leven elkaars buren in Tilburg. Oh buurman, wat doet u nu? Revue! belicht op komische wijze de ups en downs van het naast elkaar wonen. Zo is Arijan nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok-volgers van Esmee. En Esmee heeft er nooit problemen mee dat Arijan weleens naakt door de tuin loopt. Met het thema ‘buren’ als uitgangspunt zetten ze het theater op z’n kop met hun liedjes, sketches, typetjes en korte conferences. Van het lenen van een kopje suiker tot onaangekondigde bezoekjes; geen enkele burenergernis blijft onbesproken. Wat maakt een goede buur eigenlijk beter dan een verre vriend?

Oh buurman, wat doet u nu? Revue! wordt geregisseerd door Paul van Ewijk. Het script is geschreven door Hidde Nieuwland en de muziek gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak. Het creatieve team wordt gecompleteerd door Joris van Veldhoven (decorontwerp), Thijs van Duursen (lichtontwerp) en Daan Scholten (geluidontwerp). De revue wordt geproduceerd door Arijan van Bavel en Esmee Joanna.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda