Bumba en Bumbina nemen jonge fans mee op tournee door Dromenland

5 juni 2023, 10:13 - Redactie
Bumba en Bumbina nemen jonge fans mee op tournee door Dromenland

Studio 100 is enthousiast aan te kondigen dat Bumba met een nieuwe show naar de theaters komt. Met Bumbina in Dromenland neemt jonge fans mee op een onvergetelijke reis vol plezier, avontuur, vriendschap en verbeelding. Vanaf 6 januari 2024 te zien in maar liefst 33 Nederlandse theaters.

Bumba is inmiddels een iconisch merk geworden met grote en kleine fans. Met zijn vrolijke persoonlijkheid, kleurrijke verschijning en grappige avonturen brengt Bumba plezier en vermaak voor jonge kijkers. Recentelijk stond Bumba nog in de theaters met Bumbina Komt Spelen. Bumba nodigde zijn nieuwe vriendinnetje, Bumbina, uit om samen te komen spelen in zijn circus.

Het verhaal draait om de kleine Loes, die elke avond met haar favoriete knuffel, Bumba, op tijd naar bed moet gaan. Maar op een magisch moment komt Bumba tot leven en neemt hij Loes mee naar een wereld waar alles mogelijk is: het Bumbacircus. Hier beleven Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen!

Tijdens haar avontuur ontmoet Loes de charmante circusdirecteur Bumbalu, de speelse Tumbi de Olifant, de ondeugende Poppa de aap, de knuffelige Nanadu de beer, Carla de kip, de excentrieke vogel Kiwi en Baby. Ze leert er dansen met Bumbina, het beste vriendinnetje van Bumba. Samen met deze kleurrijke cast zullen kinderen van alle leeftijden genieten van dans, zang en vrolijkheid.

Na de show kunnen alle kinderen hun enthousiasme delen met Bumba zelf, want in de foyer is er na afloop van iedere show gelegenheid voor een Meet & Greet. Een feestelijk moment dat de beleving compleet maakt.

Première
4 januari 2025
Dernière
4 mei 2025
Producent
Studio 100
Meer over Het Verjaardagsboek Ander nieuws over Het Verjaardagsboek
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda