Broadway-acteurs geven optreden op straat tijdens stroomstoring New York

14 juli 2019, 11:05 - Redactie
Broadway-acteurs geven optreden op straat tijdens stroomstoring New York

Zaterdagavond werd een deel van New York getroffen door een grote stoomstoring als gevolg van een brand in een transformatorstation. In totaal zaten ruim 73.000 mensen in de stad zonder stroom. Metro’s konden niet meer rijden, verkeerslichten werkten niet en veel mensen zaten vast in liften.

Door de stroomstoring konden op Broadway tot teleurstelling van de bezoekers veel voorstellingen niet doorgaan waaronder Come from away, Hadestown, Frozen, Wicked, Waitress en Dear Evan Hansen. Om de bezoekers een hart onder de riem te steken kwamen acteurs van diverse shows naar buiten om nummers op straat te zingen. Beelden van Come from away, Hadestown, Waitress en Rock of Ages zie je hieronder.

De stroomstoring duurde bijna de gehele avond, tegen middernacht was New York weer voorzien van stroom. De laatste keer dat er zo’n grote storing plaatsvond in New York was in juli 1977, exact 42 jaar geleden. Toen zat echter de gehele stad zonder stroom en vonden er ook veel plunderingen en vernielingen plaats.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda