Brigitte Heitzer en René van Kooten samen het theater in

30 juli 2020, 19:20 - Redactie
Brigitte Heitzer en René van Kooten samen het theater in
Foto: Roy Beusker

Brigitte Heitzer en René van Kooten gaan vanaf volgende maand samen het theater in met hun muziekprogramma getiteld Brigitte en René doen het samen.

Een voorstelling waarin verbinding centraal staat. Verbinding is iets waar we nu misschien wel meer dan ooit behoefte aan hebben. Verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Klassiekers van Jesus Christ Superstar tot Evita en Les Misérables en van Neil Diamond tot Eva Cassidy tot Stef Bos en Toon Hermans.

Daarnaast zijn René en Brigitte benieuwd naar de verhalen van het publiek en is het mogelijk om verhalen met verzoeknummers in te dienen bij het reserveren van de kaarten. Zo zal elke avond ook anders gaan worden. Weg met de scheidslijnen tussen de hokjes pop, rock, musical, etc. Alleen nog maar muziek en verhalen die verbinden.

Het muziekprogramma Brigitte en René doen het samen is te zien vanaf 26 augustus tot en met 16 januari volgend jaar in een groot aantal theaters.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda