Brandweerman Sam Live! & Sesamstraat Live! terug in het theater

11 juni 2020, 14:41 - Redactie
Brandweerman Sam Live! & Sesamstraat Live! terug in het theater

Vanaf 4 juli 2020 brengt Van Hoorne Entertainment weer twee voorstellingen uit het seizoen 2019-2020 terug naar het theater: Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur en Sesamstraat Live!. Met maar liefst drie shows op één dag zorgt het productiebedrijf deze zomer voor het langverwachte theatervermaak voor vele kinderen en hun (groot)ouders.

Sinds bekend werd dat de theaters vanaf 1 juli 2020 weer maximaal 100 bezoekers mogen ontvangen, wilde Van Hoorne Entertainment niets liever dan de vrolijke kinderverhalen van Brandweerman Sam en Sesamstraat deze zomer terug ten tonele brengen. Met maar liefst drie shows op één dag kunnen tientallen bezoekers zo weer op een veilige wijze genieten van Brandweerman Sam Live! en Sesamstraat Live!.

Inmiddels hebben DeLaMar Theater, Schouwburg Hengelo, Schouwburg Amphion, Parktheater Eindhoven, Theater De Lievekamp en Schouwburg Amstelveen de deuren geopend voor deze familievoorstellingen.

"We mogen weer; we staan weer met twee van onze voorstellingen op het toneel. Een stap in de goede richting. Het is van zo’n groot belang dat kinderen weer het theater mogen bezoeken. Hun verbeelding moet geprikkeld blijven worden, en waar beter dan in zo’n creatieve omgeving", aldus directeur Michael van Hoorne.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda