Bouwvergunning verleend voor bouw theater Soldier of Orange the Musical in Londen

13 februari 2020, 20:26 - Redactie
Bouwvergunning verleend voor bouw theater Soldier of Orange the Musical in Londen

De lokale autoriteiten hebben toestemming gegeven voor de bouw van het nieuwe theater voor Soldier of Orange the Musical in Londen. Het Royal Docks Theatre zoals het theater zal gaan heten zal worden gebouwd tegenover City Airport in de Oost-Londense Royal Docks. Het theater zal een capaciteit gaan krijgen van 1150 stoelen, iets meer dan de TheaterHangaar in Katwijk.

Met het nieuwe theater worden in totaal 150 nieuwe banen gecreëerd, onder andere door het restaurant dat zal worden toegevoegd aan het complex. Het is de verwachting dat het theater in de herfst van dit jaar geopend zal worden. Hieronder op de kaart zie je exacte locatie.

Het originele creatieve team, Theu Boermans (regie), Edwin de Vries (script), Tom Harriman (muziek), Pamela Phillips Oland (liedteksten), Bernhard Hammer (decor) en Fred Boot (producent) is ook betrokken bij deze Engelse versie.

De Britse toneel- en scenarioschrijver, Jeremy Brock, is toegevoegd aan het team om het script enigszins aan te passen voor een Engelstalig publiek.

Première
30 oktober 2010
Dernière
N.N.B.
Producent
NEW Productions
Meer over Soldaat van OranjeAnder nieuws over Soldaat van Oranje
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda