Binnenkort in de theaters: Cirkels, een coming of age musical in ontwikkeling

29 februari 2024, 11:13 - Redactie
Binnenkort in de theaters: Cirkels, een coming of age musical in ontwikkeling

Met script in de hand, nieuwe liedjes en een enorm enthousiaste cast presenteren we de leesvoorstelling Cirkels, in april te zien in Wesopa (Weesp), Zwolse theaters en de Goudse Schouwburg. We beleven 24 uur uit het leven van tiener Joy. In aanloop naar het schoolfeest maken we kennis met haar medeleerlingen, docenten en ouders, die net als Joy op een keerpunt in hun leven staan. Als midden op de dag een volledige zonsverduistering plaatsvindt komt alles in een stroomversnelling. In Cirkels laten we zien hoe het allerkleinste met het allergrootste verbonden is.

Cirkels is een nieuwe Nederlandse coming of age musical van Kiki Jaski & Jan Groenteman (Jaski & Groenteman) in samenwerking met OpusOne en MusicalMakers, geïnspireerd op verhalen uit het echte leven én een vleugje sterrenkunde. Met een cast bestaande uit een mix van ervaren en jonge acteurs. De cast bestaat uit Lakshmi Gajadin, Cody Schuitemaker, Marnix Lenselink, Ward van Klinken, Rose Anne van Elswijk, Gabby Bakker, Ad Knippels en Guillano Herdigein.

De leesvoorstelling van Cirkels is tussen 22 en 25 april te zien in Wesopa (Weesp), Zwolse theaters en de Goudse Schouwburg. Een unieke kans om deze musical in wording nu al te zien.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda