Bettina Holwerda en Renée van Wegberg aankomend seizoen opnieuw te zien met #PERFECT

8 maart 2023, 19:36 - Redactie
Bettina Holwerda en Renée van Wegberg aankomend seizoen opnieuw te zien met #PERFECT
Foto: Annemieke van der Togt

Vorig jaar maakte Renée van Wegberg en Bettina Holwerda bekend dat ze samen de bühne op gingen met hun nieuwe theaterconcert #PERFECT. Wegens succes komen ze in september terug naar verschillende theaters door heel Nederland. Tijdens de voorstelling bespreken ze hoe ze hun leven met een relatie, gezin, baan, vrienden en af en toe tijd voor zichzelf in balans houden en waarom die balans er niet is. Het zouden Bettina en Renée niet zijn als deze onderwerpen niet worden besproken met een hoop humor, zelfspot en muziek.

De eenentwintig voorstellingen van de afgelopen tour waren in een rap tempo uitverkocht. Door dit succes zijn Renée en Bettina trots om aan te kondigen dat ze aankomend seizoen opnieuw met #PERFECT de theaters in gaan.

Renée: “Dat het fijn zou zijn om te horen dat anderen ook struggelen met gebroken nachten na het krijgen van kinderen, en dat je als moeder eigenlijk niet meer zonder Tena Lady op een tramponline kunt springen, had ik wel verwacht. Maar dat de reacties zo positief zouden zijn is echt bijzonder.”

Bettina: “We krijgen berichten van mensen dat ze grote tranen hadden van het lachen én huilen, zo overweldigend. Dat de vraag naar extra voorstellingen daardoor zó groot zou zijn is een droom, een grote droom, waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben. We gaan door! Yes!!”

Première
13 januari 2023
Dernière
10 december 2023
Meer over PERFECT Ander nieuws over PERFECT
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda