Bert Visscher verleent stem aan familiemusical Prinses op de Erwt

20 september 2017, 07:18 - Redactie
Bert Visscher verleent stem aan familiemusical Prinses op de Erwt

Na het succes van De Nieuwe Kleren van de Keizer brengt Langhout Theaterproducties dit jaar het sprookje De Prinses op de Erwt naar de Nederlandse theaters. Niemand minder dan Cabaretier Bert Visscher is aan het einde van deze voorstelling te horen als trouwambtenaar.

De Prinses op de Erwt is een vrolijke bewerking van het sprookje van Hans Christian Andersen. De voorstelling is vanaf 24 september tot en met 13 mei volgend jaar te zien door heel Nederland. De hoofdrollen worden gespeeld door Femke Hermans (o.a. Nijntje op de fiets) en Joost Kamer (o.a. Elizabeth, Sound of Music en De Tweeling).

Verhaal

Prins Koen moet trouwen, maar hij vindt meisjes stom. Tot hij in het bos Annabel tegen komt. Is dat meisje wel geschikt om met hem te trouwen? Dankzij konijnen en natuurlijk de erwt komt gelukkig alles goed. Een avond met vrolijke liedjes, mooie kostuums en humor wordt op ludieke wijze het sprookje van prinses Annabel verteld.

Naast Femke Hermans en Joost Kamer worden de overige rollen gespeeld door: Sanne Franssen, Brian Verhagen, Annebeth Moolenburgh en producent van de voorstelling Hans Langhout. De regie is in handen van Benno Hoogveld en muziek is gemaakt door Jasper Westerhof.

Première
8 oktober 2017
Dernière
13 mei 2018
Producent
Langhout Theaterproducties
Meer over Prinses op de Erwt Ander nieuws over Prinses op de Erwt
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda