Beroemde choreograaf zal openingsdans Musical Awards Gala verzorgen

12 januari 2019, 12:38 - Redactie
Placeholder image

De Australische choreograaf Ashley Wallen verzorgt de openingsdans van de Musical Awards die op woensdag 23 januari plaatsvindt. De choreograaf is komende week in Nederland om de ouverture met de dansers te repeteren.

Ashley Wallen werkte samen met grote sterren als de Sugababes, Kylie Minogue en Mariah Carey. Ook deed hij de choreografie van de film The Greatest Showman met Hugh Jackman. In de openingsact van de Musical Awards zal ook een groot stuk van diezelfde film zitten.

The Addams Family heeft de meeste nominaties voor de awards binnengesleept. De voorstelling is voor elf prijzen genomineerd, gevolgd door Selma Ann Louis en Het Pauperparadijs met ieder zes nominaties. The Addams Family maakt onder meer kans in de categorieën beste grote musical, beste vrouwelijke hoofdrol (Pia Douwes), beste mannelijke hoofdrol (Johnny Kraaijkamp) en beste vrouwelijke en mannelijke bijrol.

De musicalprijzen worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt. De uitreiking vindt plaats in het RAI Theater in Amsterdam en wordt 23 januari om 21:15 uur uitgezonden op NPO 1. Voorafgaand zal op NPO 1 voor het eerst een rode lopershow te zien zijn.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda