Beroemde choreograaf zal openingsdans Musical Awards Gala verzorgen

schedule12 januari 2019, 12:38 - Redactie
Beroemde choreograaf zal openingsdans Musical Awards Gala verzorgen

De Australische choreograaf Ashley Wallen verzorgt de openingsdans van de Musical Awards die op woensdag 23 januari plaatsvindt. De choreograaf is komende week in Nederland om de ouverture met de dansers te repeteren.

Ashley Wallen werkte samen met grote sterren als de Sugababes, Kylie Minogue en Mariah Carey. Ook deed hij de choreografie van de film The Greatest Showman met Hugh Jackman. In de openingsact van de Musical Awards zal ook een groot stuk van diezelfde film zitten.

The Addams Family heeft de meeste nominaties voor de awards binnengesleept. De voorstelling is voor elf prijzen genomineerd, gevolgd door Selma Ann Louis en Het Pauperparadijs met ieder zes nominaties. The Addams Family maakt onder meer kans in de categorie├źn beste grote musical, beste vrouwelijke hoofdrol (Pia Douwes), beste mannelijke hoofdrol (Johnny Kraaijkamp) en beste vrouwelijke en mannelijke bijrol.

De musicalprijzen worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt. De uitreiking vindt plaats in het RAI Theater in Amsterdam en wordt 23 januari om 21:15 uur uitgezonden op NPO 1. Voorafgaand zal op NPO 1 voor het eerst een rode lopershow te zien zijn.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Annie
Datum: 01-12-2019
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda