Audities: Acteurs voor Zodiac de musical

19 mei 2021, 16:32 - Redactie
Audities: Acteurs voor Zodiac de musical

Zodra het mag zal Stichting Zodiac in samenwerking met Homemade Productions de muziektheater-voorstelling Zodiac gaan spelen. Het is een spektakel dat zich zal afspelen in de voormalige Koepelgevangenis van Breda. Een verhaal over de toekomst van onze planeet Aarde als die in zorgelijke omstandigheden in haar voortbestaan wordt bedreigd. Het Sterrenbeeld Boogschutter wordt door zijn collega’s in de Dierenriem naar Aarde gestuurd om orde op zaken te stellen.

Het script van de voorstelling wordt geschreven door Dick van den Heuvel, de muziek door Fons Merkies en Jeroen Sleyfer. De voorstelling is geregisseerd door William Spaaij. Producent is Peet Nieuwenhuijsen namens Stichting Zodiac.

Voor de verlenging worden professionele acteurs (m/v) (ook stagiair(e)s) opgeroepen om zich op te geven voor auditie-rondes die vanaf 14 juni zullen volgen. Daarin graag een goed gelijkende portretfoto en een recente CV. Aangezien het hier een musical betreft zijn zangkwaliteiten erg belangrijk. Opgeven kan via de mail op audities@stichtingzodiac.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda