Eerste castleden van ensemble van The Sound of Music bekendgemaakt

19 mei 2021, 11:35 - Redactie
Eerste castleden van ensemble van The Sound of Music bekendgemaakt

Stage Entertainment heeft de eerste castleden van het ensemble van The Sound of Music aangekondigd. Saskia Schäfer is Frau Schmidt, Zuster Bertje en cover Moeder Overste, Armand Pol is Butler Franz en cover Max, Eva Berhitu is Zuster Agnes en Frai Zeller, Thom Koolen is ensemble en cover Rolf, Darcey Roosenboom is Zuster Olga, Fleur Alders is swing on stage en cover Moeder Overste, Isaura Kuyt is swing en Kees Nieboer is swing en Cover Rolf.

Duidelijk was al dat Nandi van Beurden de rol van Maria zal gaan spelen, Francis van Broekhuizen vertolkt de rol van Moeder Overste, Stefan Rokebrand speelt kapitein Von Trapp, William Spaaij speelt de rol van Oom Max Detweiler, Belinda van der Stoep is barones Elsa Schräder, Esmee Mardjan speelt Liesl Von Trapp en Jimi Hendrikse vertolkt de rol van het vriendje van Liesl, Rolf Gruber.

The Sound of Music zal vanaf volgende maand te zien zijn in het Circustheater, de première staat gepland op zondag 27 juni. De productie zal in Scheveningen spelen tot en met 8 augustus. Vanaf 11 augustus zal de tournee worden voortgezet in Koninklijk Theater Carré.

Première
9 juli 2021
Dernière
13 februari 2022
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Sound of Music (2021) Ander nieuws over The Sound of Music (2021)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda