Audities: Vierde seizoen van De Eindmusical

2 november 2021, 07:32 - Redactie
Audities: Vierde seizoen van De Eindmusical

Voor alweer het vierde seizoen van De Eindmusical is Zapp op zoek naar jong talent op het gebied van zingen en acteren. Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en wil jij graag meespelen in De Eindmusical seizoen 4? Meld je dan nu aan.

Vul het formulier in op zapp.nl/de-eindmusical en maak een video waarin je jezelf voorstelt en laat zien hoe goed jij kunt zingen en acteren. Upload de video als 'verborgen' (of 'openbaar') op YouTube, kopieer deze link en plak het in het formulier. Zonder videolink is je aanmelding niet compleet en wordt deze ook niet in behandeling genomen. Ook wil Zapp je graag goed kunnen zien, zonder filters en dergelijken. Een link begint met http://www. Je mag je auditie ook in twee losse video's opsturen: 1 video waarin je zingt en 1 video waarin je acteert. Deel dan wel twee YouTube-links in het invulveld.

Auditievideo: deze bestaat dus uit drie onderdelen.

  • 1. Stel jezelf voor. Vertel in ieder geval hoe je heet, hoe oud je bent, waar je woont en wat je hobby's zijn.
  • 2. Laat zien dat jij kunt acteren. Je mag improviseren, maar je kunt bijvoorbeeld ook een korte scène uit De Eindmusical naspelen. Op Instagram vind je diverse voorbeeld scènes.
  • 3. Laat horen dat jij kunt zingen. Zing een kort stukje van een liedje dat jij goed bij jouw stem vind passen. Ook dit mag een liedje uit De Eindmusical zijn.

Let op, als je wordt gecast voor De Eindmusical seizoen 4 moet je in de periode van 1 januari t/m 31 mei 2022 (nagenoeg) alle weekenden beschikbaar zijn voor repetities en opnames. Vooral de eerste periode zal hectisch en druk zijn. Hou er ook rekening mee dat er opnames zullen zijn in de voorjaarsvakantie.

Inschrijven kan tot en met maandag 15 november. De audities zullen hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden in december. De Eindmusical won in 2018 na één seizoen de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma op het Gouden Televizier-Ring Gala. Sinds 2019 is de jeugdserie ook op het YouTube-kanaal van NPO Zapp te zien.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda