Audities: Theaterproductieklas volwassenen 18 + en het demoteam van het NJMT

14 september 2019, 14:52 - Redactie
Audities: Theaterproductieklas volwassenen 18 + en het demoteam van het NJMT

Heb jij de lang gekoesterde wens om in een musical te spelen? Vanaf vrijdag 4 oktober start het NJMT samen met een groep gemotiveerde volwassenen om een volwaardige theaterproductie op de planken te zetten, The Apple Tree.

Na successen van de Theaterproductieklassen op de zaterdagen met o.a. Rats, 101 Dalmatiërs, Aladdin, Assepoester, Legally Blonde en Shrek) is er nu een klas speciaal voor de doelgroep 18 +. O.l.v. twee bevlogen NJMT docenten: Esther Schoenmakers en Menno Leemhuis werk je toe naar 2 eindvoorstellingen.

The Apple Tree bestaat uit 3 korte musicals.

1: The diary of Adam and Eve:
Een hele grappige, charmante en mooie versie van Adam en Eva. Eva dringt zich, in het daarvoor ongecompliceerde leven van Adam op en neemt Adam’s, door God gegeven taak ongevraagd van hem over; nl alle levende dingen een naam geven. Nee wij gaan echt niet bloot hoor!

2: The lady and the Tiger:
Over de strijder Sanjar, die verliefd wordt op de koningsdochter. Ze worden betrapt en hij wordt in zijn rechtszaak gedwongen te kiezen tussen twee deuren. Achter de ene staat een hele mooie vrouw, achter de andere een tijger. De koningsdochter komt erachter achter welke deur zich wat bevindt. Na een verscheurende beslissing, geeft ze hem een teken.. Welke deur heeft ze gekozen..:)?

3: Passionella:
Pasionella is een schoorsteenveegster die ervan droomt om een filmster te worden. Op een dag wordt ze ontslagen en haar televisie stopt er ook plotseling mee. Dan verschijnt een ‘peetmoeder’ in de kapotte tv en maakt haar droom werkelijkheid—de uren tussen het nieuws en de laat-laat show is Passionella een filmster.

Grappige en mooie, interessante thema’s met veel ruimte voor eigen invulling aan vormgeving, bewerking en interpretatie!

  • De repetities zijn op vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 en vinden plaats in de NJMT studio op de Baarsjesweg 279 (Bij het Surinameplein)
  • Vrijdag 4 oktober GRATIS kennismakingslessen
  • Vrijdag 11 oktober t/m vrijdag 3 juli repetitieweken (behalve de reguliere schoolvakanties)
  • De voorstellingen zijn op zondag 5 juli 2020 in Theater de Kunstgreep in Oostzaan
  • Kosten 3 repetitie-uren per week: 77,50 per maand, korting voor leerlingen NJMT

Fusion Dance Company

Gezocht worden getalenteerde en enthousiaste dansers vanaf 18+ die op hoog niveau willen trainen en in teamverband optreden. De Fusion Dance Company doet mee aan landelijke wedstrijden.

De choreografieën zijn van verschillende stijlen: van show/jazz, hiphop, urban-dance tot modern en musical. Er wordt gewerkt aan techniek, conditie, uitstraling, energie, groove en ritme.

Opgeven kan via : info@njmt.nl

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda