Audities: The Last 5 Years van Stichting Nanoek

30 juni 2023, 10:03 - Redactie
Audities: The Last 5 Years van Stichting Nanoek

Voor een nieuwe versie van de musical The Last 5 Years is Stichting Nanoek in coproductie met DeLaMar West op zoek naar musicalperformers voor de volgende rollen:

Catherine Hiatt

  • (Speel) Leeftijd: 20 - 35 jaar
  • Stemtype: Sopraan
  • Stembereik: F3 - D#5

Jamie Wellerstein

  • (Speel) Leeftijd: 20 - 35 jaar
  • Stemtype: Tenor
  • Stembereik: A2 - Bb4

The Last Five Years gaat over Jamie Wellerstein en Cathy Hiatt en hun vijfjarige relatie, geschreven door Jason Robert Brown. Jamie is en romanschrijver die op de rand van groot succes staat, terwijl Cathy moeite heeft met de afwijzingen waarmee ze word geconfronteerd als actrice. De twee ontmoeten elkaar als twintigers, worden verliefd, trouwen en scheiden in een tijdsbestek van vijf jaar.

Stichting Nanoek zoekt naar musicaltalent dat klaar is om de Nederlandse podia te bestormen. In deze productie gaan ze werken met jonge creatives (regie, dramaturgie, decorontwerp, etc.), met coaching door o.a. Jeroen Sleyfer en Anouk Beugels. De musical speelt na een korte repetitieperiode +- 15 voorstellingen in Amsterdam en Rotterdam, met optioneel een tournee in het najaar van 2024. Betaling conform COA toneel en dans.

Periode

  • Audities: 14 augustus (le ronde) en 16 augustus (2e ronde) 2023
  • Repetities: April / Mei 2024
  • Speelperiode: 10 t/m 26 mei 2024 in Amsterdam en Rotterdam

Audities

Aanmelden kan door je CV en een motivatiebrief op te sturen. In je motivatiebrief leest Nanoek graag jouw visie op het karakter van het personage waarvoor je wilt auditeren; neem hierin me hoe jij graag de rol vorm zou willen geven, in de tijd van nu. De audities zijn op uitnodiging en vinden plaats in DeLaMar West, Amsterdam. Reiskosten voor de auditiedagen worden volledig vergoed. Meer informatie volt na je aanmelding.

Stuur uiterlijk 6 juli je CV en motivatiebrief op via stichtingnanoek.nl. Deze productie biedt helaas geen ruimte voor stageplekken.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda