Audities: The Addams Family van TEC Entertainment

28 augustus 2017, 11:03 - Redactie
Audities: The Addams Family van TEC Entertainment

Afgelopen weekend werd duidelijk dat TEC Entertainment in seizoen 2018-2019 de succesvolle musicalproductie The Addams Family in de Nederlandse versie zal gaan brengen. Aanvullend op de aankondiging van deze musical is er een auditieoproep.

Audities

Voor de productie zoekt TEC Entertainment:

Pugsley Addams (Tenor)
Het broertje van Wednesday. Speelleeftijd 18-24. Een charmante, grappige en wat gezette jongen die graag door zijn zusje gemarteld wordt. Om er zeker van te zijn dat hij zijn zusje niet verliest aan haar nieuwe vriendje neemt hij het heft in eigen hand. Sterke hoge vocaal.

Lucas (Tenor/bariton)
Knappe jongeman. Speelleeftijd 25-30. Is verliefd op Wednesday en wil met haar trouwen. Heeft het moeilijk met de problemen die komen kijken bij een eerste verliefdheid en met de verschillen tussen beide families. Eigentijdse pop tenor.

Lurch (Bas)
Grote, zeer karakteristieke mannelijke acteur. De butler van de Addams Family die ALLES weet. Hij spreekt niet echt maar communiceert door het maken van geluiden. Beweegt altijd zeer langzaam. Zeer lage Bas.

Ensemble/Swings
Voor het ensemble zoeken we mannen en vrouwen in leeftijd variërend van 20-50 die ook een van de hoofrollen kunnen coveren. Goede zangers, acteurs en movers.

Aanmelden

De audities zullen plaatsvinden in Aalsmeer op 18 en 19 september 2017. Aanmelden vóór maandag 11 september 2017. Gevraagd wordt om een nummer voor te bereiden in de trant van de show, er zal begonnen worden met een dansauditie dus graag danskleding meebrengen. Tevens graag een Nederlandse én Engelse CV. Stuur deze samen met een goede, recente portretfoto naar: casting@tec-entertainment.com.

  • Repetities: Oktober 2018
  • Première: November 2018
  • Speelperiode: November 2018 - Maart 2019
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda