Audities: Musical Dinnershow Scrooge op Vliegveld Twenthe

14 februari 2023, 17:28 - Redactie
Audities: Musical Dinnershow Scrooge op Vliegveld Twenthe

Le Roy Theaterproducties presenteert in coproductie met Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe, De Musical Dinnershow Scrooge

Scrooge is bewerkt tot een eigentijdse versie van het wereldberoemde verhaal van A Christmas Carol van Charles Dickens, over de vrek Ebenezer Scrooge die op Kerstavond wordt geconfronteerd met zijn eigen egoïstische levensinstelling. Deze bewerking kent een hoog ‘feel-good’ gehalte en speelt zich af in een prachtig decor van een oud Londensstraatbeeld, inclusief lantaarnpalen, huisjes en sneeuw. Alles ademt de Kerstsfeer van Dickens. De muziek is een mix van uiteenlopende stijlen; Queen, tot Urban Dance, kerst hits, musicalnummers en ontroerende duetten.

Le Roy Theaterproducties is op zoek naar enthousiaste, getalenteerde en vooral gemotiveerde zangers, acteurs en dansers (m/v/x) van 8 tot 80 jaar.

De audities vinden plaats op zaterdag 5 maart en zaterdag 11 en zondag 12 maart. Aanmelden voor de audities kan via de website www.demusicaldinnershow.nl. Hier vind je alle informatie wat betreft repetities, voorstellingen etc. En de trailer van de voorgaande edities.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie. Stuur dan een mail naar demusicaldinnershow@leroy-theaterproducties.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda