Audities: 40-45 zoekt mannen voor figurantenrollen en kinderen voor de rol van Daan

11 maart 2024, 13:08 - Redactie
Audities: 40-45 zoekt mannen voor figurantenrollen en kinderen voor de rol van Daan

Met nog zes maanden tot de première van de nu al iconische musical 40-45 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld is producent Studio 100 nog op zoek naar mannelijke figuranten. Het is dé kans voor mannen tussen de 17 en 60 jaar die willen ervaren hoe het is om in een miljoenenproductie te schitteren. Ook voor de belangrijke rol van Daan is Studio 100 op zoek naar jongens, die de gehele diversiteit van de samenleving vertegenwoordigen, in de leeftijdscategorie 7 tot en met 13 jaar oud.

"De cast van 40-45 is bijna helemaal rond," laat Anja van Mensel, CEO van Studio 100 weten. "Alle hoofdrollen zijn bekend. Dorian Bindels, Soy Kroon, Gaia Aikman, Niniane Everaert, Kees Boot, Babette van Veen en Renée Fokker maken deel uit van onze hoofdcast. Begin mei zullen we de gehele cast bekendmaken. Alleen zijn we nog op zoek naar mannen tussen de 17 en 60 jaar die graag als figurant in deze spectaculaire voorstelling willen meespelen. Bovendien zijn we op zoek naar meerdere jongens, die de gehele diversiteit van de samenleving vertegenwoordigen, die de rol van Daan kunnen spelen. Zij kunnen zich via de website van 40-45 de Musical aanmelden voor de audities."

De rol van Daan is belangrijk voor 40-45 de Musical. In de voorstelling is hij het jongste lid van het verzet en zijn personage is belangrijk in het verhaal. "We zijn op zoek naar een acteur tussen de 7 en 13 jaar oud die zich goed kan inleven. Het personage Daan maakt veel mee, dus wie ervaring met acteren heeft, zien we graag op de audities."

In iedere voorstelling zullen in de Midden Nederland Hallen in Barneveld vanaf september 2024 veertig figuranten op het immense toneel staan tussen de rijdende tribunes. Een unieke kans als je deel wil uitmaken van een productie waarin grote musicalacteurs spelen. 40-45 wordt een spectaculaire technische productie waarin niet alleen de tribunes tijdens de voorstelling worden verplaatst, maar waarin ook een rijdende trein is te zien net als een brandend vliegtuig.

Meer informatie voor het inschrijven van de audities: www.40-45.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda