Audities: MAF JUNIOR zoekt musicaltalent (12 tot 14 jaar)

7 april 2022, 16:46 - Redactie
Audities: MAF JUNIOR zoekt musicaltalent (12 tot 14 jaar)
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Steel jij de spotlight? Wil je van musical je vak maken en doorstromen naar de MAF jongeren en daarna naar een muziek- of musicaltheater vervolgopleiding? Dan is MusicAllFactory Junior echt iets voor jou. De richting MusicAllFactory Junior (MAF-Jr) richt zich specifiek op ervaren talenten van 12 tot 14 jaar met podiumervaring die ambitie hebben voor het musical vak. Deze opleiding is onderdeel van de deeltijdopleiding MusicAllFactory.

De opleiding MAF-Jr onderscheidt zich van de MusicAllFactory door het specifieke lesprogramma afgestemd op de jonge stem, lichaam en ontwikkeling. Je werkt in een kleine groep van leeftijdsgenootjes met een vergelijkbare ervaring, ambitie en werkhouding. Je krijgt zorgvuldig afgestemde lessen die ervoor gaan zorgen dat je je talenten op een veilige manier maximaal ontwikkelt binnen de grenzen van het toelaatbare.

De auditiedata zijn inmiddels bekend, zie hieronder. En... schrijf je snel in als je onderdeel wilt worden van onze MAF-familie. Op basis van je CV (podiumervaring) krijg je een uitnodiging om deel te nemen aan de audities. Tijdens de audities zal worden bekeken of je over voldoende zang-, dans-, spel- en creatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is er een gesprek met jou en je ouders/verzorgers over je motivatie en beschikbaarheid.

  • MAF Junior 1e ronde zang: 19 juni
  • MAF Jongeren 1e ronde zang: 19 juni
  • MAF Volwassenen 1e ronde zang: 8, 9 & 10 juli

Meer informatie is te vinden op: factorium.nl/aanbod/musicallfactory-junior

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda