Audities: Little Inez gezocht voor Hairspray van Deep Bridge

13 juli 2023, 12:19 - Redactie
Audities: Little Inez gezocht voor Hairspray van Deep Bridge

Voor de Vlaamse versie van Hairspray, de feelgood musical die volgend jaar te zien is in Antwerpen, Gent en Hasselt is producent Deep Bridge op zoek naar Little Inez.

Little Inez wordt gespeeld door een meisje met een donkere of getinte huidskleur en is ongeveer tussen de 10 en 13 jaar (speelleeftijd). Little Inez is het jonge zusje van Seaweed, een rol die gespeeld wordt door Francisco Schuster. Ze is slim, zelfzeker en een meisje dat heel erg voor zichzelf opkomt. Ze danst en zingt als de allerbeste, en dat weet ze.

Gezocht worden kandidaten die zang, dans en acteertalent hebben, waarbij dan verder geholpen zal worden om dit te ontwikkelen tijdens workshops en repetities. Uit de selectie komt een groep die mag deelnemen aan een aantal workshops op woensdagnamiddag of zondag in september in Wilrijk (Antwerpen), gevolgd door een finale auditie waaruit Little Inez wordt gekozen.

De repetities starten begin februari 2024, en gespeeld zal worden van midden maart tot einde april in Antwerpen, Gent en Hasselt. Deep Bridge zoekt 2 tot 3 meisjes die alternerend deze rol zullen invullen. Denk je dat jij in aanmerking komt of is jouw dochter dé geknipte kandidate voor deze belangrijke rol, vul dan het auditie formulier in op deelbridge.be. Heb je nog vragen, mail dan naar auditie@deepbridge.be.

In september krijg je dan een uitnodiging voor een eerste kennismaking en auditie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda