Audities: Kerstmusical Scrooge in Muziekcentrum Enschede

30 augustus 2023, 11:08 - Redactie
Audities: Kerstmusical Scrooge in Muziekcentrum Enschede

Wegens succes staat de musical, gebaseerd op A Christmas Carol van Charles Dickens, tijdens de kerstperiode opnieuw op de planken in het Muziekcentrum Enschede. Jong en oud kan tussen 22 december en 3 januari genieten van het prachtige kerstverhaal, de mooiste liedjes en de overweldigende decors.

Iedereen tussen de 8 en 14 jaar die ervaring heeft met acteren en houdt van zingen en dansen is welkom om auditie te doen. De auditie van de kindercast is op zondag 8 oktober in het Wilminktheater in Enschede. De finals zijn aan het einde van oktober. Wie zich aanmeldt, krijgt de exacte tijd en informatie uiterlijk een week voor de auditie. Kinderen die hebben gespeeld in vorige edities van Scrooge mogen aansluiten bij de finals, mits ze niet ouder zijn dan 14 jaar. Ze hebben echter geen garantie weer mee te mogen doen.

Wie tijdens de audities heeft laten zien in aanmerking te komen voor een rol in Scrooge wordt uitgenodigd voor de repetitiedagen. Er zijn meerdere dagen gepland in november en december. Wanneer de repetities exact zullen plaatsvinden, wordt tijdens de audities gecommuniceerd.

Naast de kindercast is het Wilminktheater ook op zoek naar Tiny Tim. Jongens tussen de 8 en 10 jaar die goed kunnen acteren en zingen kunnen zich opgeven om auditie te doen voor deze belangrijke rol. Timothy ‘Tiny Tim’ Cratchit heeft een grote rol in deze musical.

Scrooge wordt opgevoerd tussen 22 december en 3 januari om 14:30 uur en 19:30 uur. De voorstellingen vinden plaats in het Muziekcentrum Enschede.

Aanmelden kan via www.wilminktheater.nl/auditie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda