Audities: Jongens gezocht voor rol Fletcher in The Bodyguard

14 oktober 2016, 16:47 - Redactie
Audities: Jongens gezocht voor rol Fletcher in The Bodyguard

De kinderrollen in The Bodyguard worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast en ingewerkt. Zodoende is Stage Entertainment nu op zoek naar 5 nieuwe jongens voor de rol van Fletcher.

Gezocht worden jongens met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 11 jaar oud, met een maximale lengte tussen de 1,35 en 1,40 m., die woonachtig zijn in de Randstad. Zij hebben danstalent op het gebied van hedendaagse dansstijlen zoals street/hiphop/breakdance en durven solo te dansen.

Audities

Audities vinden plaats op 22 oktober. Uit deze auditie worden getalenteerde kinderen gekozen die aantal workshops in zang, dans en spel gaan volgen om te zien hoe ze zich ontwikkelen. Hierna wordt beslist of ze de rol mogen gaan spelen.

De geselecteerde kinderen gaan 2 a 3 x per week repeteren en spelen vervolgens 24 x de rol van Fletcher in het Beatrix Theater te Utrecht (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

Inschrijven kan middels het formulier op deze pagina.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda