Audities: Jongens gezocht voor Falsettos

15 maart 2022, 12:55 - Redactie
Audities: Jongens gezocht voor Falsettos

OpusOne zoekt jongens voor de rol van Jason in de musical Falsettos. Speelleeftijd 12/13 jaar, niet langer dan 165 cm. Goede zanger – het gaat om een doorgecomponeerde musical.

Jason is een hele slimme jongen, jonger dan dertien (heeft nog niet de baard in de keel). Jason is, net als zijn vader, Joods. Hij wordt bijna Bar Mitswa. Da’s een Joods ritueel: een jongen wordt man. Jasons ouders zijn gescheiden want zijn vader woont nu samen met een vriend. Jason maakt zich zorgen: als zijn vader een homo is, is hij dat dan ook? Natuurlijk heeft dat er niets mee te maken… Later blijkt de vriend van zijn vader dodelijk ziek. Jason ‘bidt’ voor hem, op zijn hele eigen manier.

De auditie zal plaatsvinden op zondag 10 april in de Diemerstudio’s (Diemen). Repetitieperiode: Alle zaterdagen in juni, 4 – 20 juli 2022 in Amsterdam. De montage zal plaatsvinden van 20 tot en met 22 juli in het DeLaMar Theater en de speelperiode staat gepland vanaf 23 juli tot en met 13 augustus, eveneens in het DeLaMar Theater.

Het is belangrijk dat je op al deze data beschikbaar bent. Om je aan te melden, mail naar audities@opusone.nl met een recente foto en eventueel CV.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda