Audities: Jongens en meisjes gezocht voor inzingen schoolmusical 2025

5 mei 2024, 17:11 - Redactie
Audities: Jongens en meisjes gezocht voor inzingen schoolmusical 2025

Rep en Roer Musicals maakt afscheidsmusicals voor de basisschool. Elk jaar maakt Rep en Roer een nieuwe productie die door scholen in het hele land wordt uitgevoerd. De liedjes waar de scholen mee oefenen, wordt ingezongen door kinderen. Hiervoor is Rep en Roer op zoek naar jongens (11 t/m 14) en meisjes (11 t/m 13) die ervaring hebben met solozang in een (semiprofessionele) musical en/of popmuziek en (voor jongens) nog niet de baard in de keel hebben.

De opnames vinden plaats in de studio in Utrecht. Het zal zijn in een van de weekenden van 17/18 augustus, 31 augustus/1 september en 7/8 september. Welke dag precies is in overleg te bepalen. Als je in die periode nog vakantie hebt, is door de week ook mogelijk. De opnamesessie zal ongeveer vier uur in beslag nemen. Alle kinderen worden los van elkaar opgenomen. De ouders kunnen als ze dat willen, geheel of gedeeltelijk bij de opname aanwezig zijn.

Er worden acht liedjes ingezongen. De bedoeling is dat je je goed op de opnamedag voorbereidt: je krijgt een ingezongen voorbeeld van de liedjes toegestuurd en die studeer je zelfstandig in, zodat je ze door en door kent voordat de opnames beginnen. Het is in principe een vrijwillige opdracht, voor kinderen die het leuk vinden om studio-ervaring op te doen. De kinderen ontvangen een kleine vergoeding en de ouders een reiskostenvergoeding.

Als je belangstelling hebt, stuur ons dan een mailtje met je naam, leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvangt Rep en Roer graag een opname of een link naar een YouTube-filmpje waarop je goed te horen bent en in het Nederlands zingt.

Als je zelf een mailtje stuurt: zet het mailadres van je ouders in de cc. Reageren kan t/m maandag 20 mei 2024. Uiterlijk 31 mei ontvang je een reactie. Je kunt je mailtje sturen naar: info@repenroer.nl, t.a.v. Meike Veenhoven.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda