Audities: Jonge Simba en Nala voor The Lion King

30 november 2017, 16:37 - Redactie
Audities: Jonge Simba en Nala voor The Lion King
Foto: Deen van Meer

Op zondag 14 januari 2018 organiseert Stage Entertainment weer audities in Amsterdam voor de kinderrollen van Simba en Nala in The Lion King.

De kinderrollen worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden er om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast en ingewerkt.

Gezocht worden jongens en meisjes met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 12 jaar oud met een maximale lengte van 1,45 m., die woonachtig zijn in de Randstad i.v.m. het reizen naar Amsterdam en Scheveningen. Er wordt met name gezocht naar kids die naast lef en ambitie, zang, dans en acteertalent hebben, dat wij verder helpen ontwikkelen tijdens workshops en/of repetities.

Uit de audities op 14 januari komt een selectie voort die mag deelnamen aan een aantal workshops op woensdagmiddag en zaterdag in januari/februari in Amsterdam, gevolgd door een finale auditie waaruit de deelnemende kinderen worden gekozen.

De geselecteerde kinderen gaan aansluitend gemiddeld 3 x per week repeteren en spelen vervolgens 24 x de rol van Simba of Nala in het Circustheater te Scheveningen (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

Inschrijven voor de audities op 14 januari kan op deze pagina.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda