Audities: Jonge Simba en Nala gezocht voor The Lion King

7 september 2016, 14:02 - Redactie
Audities: Jonge Simba en Nala gezocht voor The Lion King

Stage Entertainment is voor The Lion King op zoek naar jongens en meisjes uit de Randstad met zang, dans en acteertalent voor de rollen van de jonge Simba en Nala.

De kinderrollen in de musical worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast en ingewerkt. Vanaf het voorjaar volgend jaar zijn er voor The Lion King weer 12 kinderen nodig voor de tweede kindercast.

Vereisten

Gezocht worden jongens en meisjes met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 12 jaar oud met een maximale lengte rond de 1,45 meter, die woonachtig zijn in de Randstad. Er wordt vooral gezocht naar kids die naast lef en ambitie, dans en acteertalent hebben, die Stage Entertainment verder helpt te ontwikkelen tijdens workshops en/of repetities.

Audities

In oktober is er een auditie waarbij er gekeken wordt naar jongens en meisjes voor The Lion King en tevens naar jongens voor de rol van Fletcher in The Bodyguard. Kandidaten voor The Lion King krijgen een vervolgronde in november/december. Hierna wordt beslist of ze de rol mogen gaan spelen.

De geselecteerde kinderen gaan gemiddeld 3 keer per week repeteren en spelen vervolgens 24 keer de rol van Simba of Nala (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie). Inschrijven voor de kinderaudities kan hier.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda