Audities: Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

12 januari 2024, 14:06 - Redactie
Audities: Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

Niels van Doormalen heeft in samenwerking met Francine Oomen, officieel de zoektocht geopend naar de getalenteerde hoofdrolspelers voor de aankomende musical Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?.

Voor de hoofdrollen binnen deze productie zoeken Voor de rollen zoeken we ervaren en geschoolde acteurs en zangers (M/V/X) met sterke spelkwaliteiten, van elke etnische achtergrond, die passen in een speelleeftijd van 20-33 jaar. Alleen degenen met relevante opleiding en/of werkervaring worden uitgenodigd om zich aan te melden. De uiterste aanmelddatum is vastgesteld op 1 maart 2024. Na aanmelding ontvangen de geselecteerde kandidaten het volledige audition pack.

Hoofdpersoon Rosa is inmiddels vijfentwintig jaar en zit midden in een quarterlifecrisis, net als haar vrienden. Wat doe je als je geen diploma, geen werk en geen huis hebt, maar wel een enorme studieschuld? Als je je koers, je prik, het contact met jezelf en elkaar kwijt bent? Dan is het tijd voor actie. Rosa gooit het roer om, en hoe!

Francine Oomen is van huis uit industrieel ontwerper. Ze begon in 1990 met het ontwerpen, schrijven en illustreren van kinderboeken. Haar grote doorbraak kwam met de Hoe overleef ik…-serie, waarmee ze negen keer op rij de prijs van de Kinderjury won, vijf keer de Jonge Jury en vele andere prijzen. In 2015 werd ze benoemd tot Officier in de orde van Oranje Nassau. Er zijn inmiddels van de recent uitgekomen bestseller maar liefst 130.000 exemplaren verkocht.

Aanmelden voor de audities kan via In the Picture of op www.hoeoverleefikdemusical.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda