Audities: De Nacht van Flipje

8 april 2019, 13:23 - Redactie
Audities: De Nacht van Flipje

Naast Alfred van den Heuvel en Alexandra Alphenaar zoekt Homemade Productions naar een aantal amateuracteurs en ensembleleden voor De Nacht van Flipje. Jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen met een regionale binding met Tiel kunnen zich tot zondag 21 april aanmelden.

Bij een musical als deze hoort natuurlijk een spetterende cast, bestaande uit zowel professionals als amateurs. Niet alleen kinderen (vanaf 12 jaar), maar ook volwassenen (tot 99 jaar) kunnen meedoen aan de voorstelling. Tenminste, als je in de buurt van de Betuwe woont. De producent zoekt nog een aantal hoofdrollen en er is plaats voor figuranten en zangers/zangeressen die mee willen zingen in een koor. Voor talent uit de regio een unieke kans om in een professionele voorstelling te spelen.

Aanmelden kan tot zondag 21 april via denachtvanflipje.nl. Na aanmelding wordt er een selectie gemaakt. De auditanten worden op zaterdag 11 en zondag 12 mei verwacht in Schouwburg Agnietenhof in Tiel en krijgen de kans om zich te presenteren op gebied van acteren en zang. Ter voorbereiding ontvangen zij een lied om in te studeren.

De repetities vinden plaats van september t/m december. Op vrijdag 20 december is de feestelijke première en daarna wordt de voorstelling nog een aantal keer gespeeld.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda