Laura Ponticorvo, Johnny Kraaijkamp en Chris Tates in musical Verliefd op Ibiza

8 april 2019, 14:53 - Redactie
Laura Ponticorvo, Johnny Kraaijkamp en Chris Tates in musical Verliefd op Ibiza

Laura Ponticorvo, Johnny Kraaijkamp, Chris Tates, Guido Spek en Mylène d’Anjou doen mee in de musical Verliefd op Ibiza. Dat maakt producent Rick Engelkes vandaag bekend. Ook Juneoer Mers en Charlene Sancho doen mee. De regie is in handen van Joep Onderdelinden en Rutger de Bekker is verantwoordelijk voor de muziek. Het script is van Lucas de Waard.

Producent Rick Engelkes: "Fantastische acteurs hebben we weten te casten voor deze feelgood musical. In de film speelde ik zelf de rol van het oude pop-icoon Lex, maar ik ben blij dat Chris Tates dit op toneel doet! En ik ben ook zeer enthousiast over het script en de muziek; de kracht van de film is omgezet naar een bijzondere beleving in het theater. Wat ons betreft zullen de toneelvloeren vanaf volgend jaar veranderen in een plek waar men de liefde viert, onzekerheid omzet in bravoure, zingt, danst en speelt."

Verliefd op Ibiza vertelt het verhaal waarin iedereen rondom het ex-pop icoon Lex verliefd wordt. Op nieuwe gezichten, oude bekenden, nieuwe kansen, waanideeën en op het eiland zelf. En ieder karakter ver weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net iets meer durft te ondernemen. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film maar kent een aantal verrassende elementen. Nieuw is bijvoorbeeld de rol van Johnny Kraaijkamp als de moeder van Lex, een vrouw geboren als man en de rol van vlogger Elsa.

De voorstelling gaat op 3 februari 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam in première en maakt daarna een tour door het hele land.

Première
3 februari 2020
Dernière
10 mei 2020
Producent
REP Entertainment
Meer over Verliefd op IbizaAnder nieuws over Verliefd op Ibiza
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda