Audities: Assepoester de Musical

6 februari 2020, 09:19 - Redactie
Audities: Assepoester de Musical

Voor de nieuwe voorstelling Assepoester de Musical in theaterseizoen 2021-2022 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar een actrice/zangeres voor de hoofdrol van Assepoester. Als lieflijke sprookjesprinses beschik je over een mooie zangstem, met uitstekende acteerkwaliteiten en goede dansopleiding. Je bent in de leeftijd van 18 tot 35 jaar.

Na het succes van Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Doornroosje De Musical kan jij nu de hoofdrol spelen in de volgende sprookjesvoorstelling: Assepoester De Musical. De sprookjesproductie trekt jaarlijks ruim 125.000 bezoekers en toert langs vele middelgrote en grote theaters en schouwburgen in Nederland en België.

Pas jij het glazen muiltje? Ben jij dol op kinderen? En wil jij samenwerken met de meest enthousiaste groep acteurs in de familie-entertainmentindustrie? Meld je dan aan voor de auditie.

De audities vinden plaats op donderdag 5 maart 2020 (ronde 1) en maandag 16 maart 2020 (ronde 2) in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 27 februari 2020 door een e-mail (inclusief foto en cv) te sturen naar Audities@VanHoorne.com t.a.v. Kirsten Broere o.v.v. Auditie Assepoester.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda